Szolgáltatások

Egyedi szoftverfejlesztés

Büszkék vagyunk az innovatív megoldásokra nyitott, gyors reagálású, mély szakértelemmel és széles körű kompetenciával rendelkező szakértő csapatunkra, hiszen általuk szolgáltatáspalettánk magas színvonalú, kiemelkedő minőséget képvisel.

Egyedi szoftverfejlesztés

Nagy tapasztalattal rendelkezünk komplex egyedi informatikai rendszerek megvalósításában, bevezetésében és üzemeltetésében. E tapasztalatok a nagy teherbírású tranzakcionális rendszereken át a mobilalkalmazásokig és adattárházakig terjed, alkalmazva a legkorszerűbb microservices- és kliens-szerver-alapú architektúrákat, valamint technológiákat.

IT rendszerüzemeltetés és támogatás

A költséghatékony működés jegyében egyre több cég dönt üzemeltetési tevékenységeinek kiszervezése mellett. Ennek az igénynek megfelelve már 2016-tól kezdve foglalkozunk informatikai infrastruktúrával kapcsolatos megoldások tervezésével, kivitelezésével és üzemeltetésével.

Információ biztonsági szolgáltatások

A mai világban nem telik el úgy nap, hogy ne hallanánk adatvesztésről, IT-rendszerek sérülékenységét kihasználó külső támadásokról, melyek következtében nemcsak felértékelődött, de kulcsfontosságúvá is vált az információ védelme.
Elengedhetetlen tehát, hogy az információt tároló és feldolgozó rendszerek a lehető legmagasabb szinten és minőségben támogassák az üzleti igényeket és – informatikai kockázati besorolást követően – megfelelő biztonsági fokozattal ellátva, hatékonyan védjék az Ön adatait.

Magas hozzáadott értékű szolgáltatások

Magas hozzáadott értékű szolgáltatások alatt olyan informatikai szolgáltatásokat kínálunk Önnek, melyek IT vezetők számára nyújtanak támogatást tervezésben, döntéselőkészítésben, döntéshozatalban és projektirányításban. Nagy tapasztalatunk van IT auditok lebonyolításában és a teljes architektúra újratervezésben is.

Poszeidon irat- és
dokumentumkezelő rendszer

A Poszeidon EKEIDR irat-és dokumentumkezelő rendszer hatékony megoldást nyújt vállalata vagy intézménye iratkezelési és munkafolyamat-menedzselési feladataihoz. A teljes körű iktatási rendszerrel az elektronikus és a papír alapú dokumentumok is nyomonkövethetőek, kezdve a beérkezéstől vagy keletkezéstől egészen az archiválásig, beleértve a postázást és a selejtezést is. A Poszeidon lehetőséget biztosít a modern, papírmentes ügyiratkezelésre való áttérésre, beleértve a gyors és tömeges szkennelést is. Emellett megfelel az elektronikus archiválás jogszabályban előírt követelményeinek.

Lépjen velünk kapcsolatba!

    Válasszon szolgáltatást