Karrier

Miért jó nálunk dolgozni?

Csatlakozz hozzánk, ha szenvedélyesen szeretsz szoftvert fejleszteni és dinamikus, inspiráló környezetben szeretnél dolgozni.

Nyitott poziciók

Jelenleg nincs nyitott poziciónk.

Ha szeretnél egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol az innováció és a csapatmunka a mindennapok része, akkor írj nekünk a hr@soloron.hu email címre.

Ha készen állsz egy új kihívásra és szeretnél egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol az innováció és a csapatmunka a mindennapok része, akkor nézd meg aktuális állásajánlatainkat és jelentkezz hozzánk. Sok sikert kívánunk!

Senior backend fejlesztő

Ha készen állsz egy új kihívásra és szeretnél egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol az innováció és a csapatmunka a mindennapok része, akkor nézd meg aktuális állásajánlatainkat és jelentkezz hozzánk. Sok sikert kívánunk!

Amit biztosítunk számodra

Itt néhány ok, amiért kollégáink minket választottak:

Stabil, magasan képzett fejlesztői csapat

Tapasztalt, magasan képzett fejlesztői csapatunk biztosítja komplex, nagyvállalati projektek hatékony megvalósítását. Együtt dolgozunk és támogatjuk egymást. A kollégák közötti jó kapcsolat és a közös célokért való összefogás fontos részét képezik a vállalati kultúránknak.

Legmodernebb Tech Stack

Merülj el a legmodernebb technológiák világában velünk! Szoftverfejlesztőinknek olyan tech-stacket kínálunk, amely a jövőt írja és a legújabb trendekre épül. Csapatunk elkötelezett az innováció iránt, így te is részese lehetsz a legfrissebb és technológiai környezetnek.

Home office/hibrid munkavégzés lehetősége

Nálunk lehetőséged van otthonról dolgozni vagy hibrid módon kombinálni a távmunkát az irodai jelenléttel.

Folyamatos tanulási- és képzési lehetőségek

Nálunk a fejlődés sosem áll meg! Kiemelten fontosnak tartjuk a folyamatos tanulást és fejlődést, ezért számos lehetőséget kínálunk képzéseken való részvételre.

Kutyabarát környezet

Ha szeretsz kutyákkal lenni, jó helyen jársz! Kutyusaid szívesen látottak nálunk, hiszen tudjuk, hogy a kutyák hozzájárulnak a pozitív munkahelyi légkörhöz.

Sokszínűség

Hiszük abban, hogy kollégáink változatos háttere, gondolkodása pozitív hatással van vállalatunk életére, fejlődésre ad lehetőséget, és elősegíti, hogy a különböző ügyfél igényeket ki tudjuk elégíteni. Életkortól, iskolai végzettségtől, nemtől, pozíciótól és egyéb tényezőktől függetlenül minden kollégánk értékes szerepet tölt be cégünk életében, mindenki egyedi ötletekkel, hozzáállással járul hozzá sikereinkhez.

Gyártói minősítésekkel, sokéves nagyvállalati tapasztalatokkal rendelkező
szakembereink olyan szerteágazó IT-üzemeltetési tapasztalattal rendelkeznek,
amely nyugalmat és biztonságot nyújtanak neked.