Kik vagyunk?

Vállalatunk, a Soloron 40 Zrt. 2016 óta van jelen a hazai informatikai piacon. Fő profilunk kezdetben komplex informatikai rendszerek tervezése és üzemeltetése volt, mára azonban termékportfóliónk jelentősen kibővült. Teljes körű informatikai megoldásokat és end-to-end szolgáltatásokat nyújtunk, illetve végzünk ügyfeleink számára. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az ügyféligényeket maximálisan támogató, magas rendelkezésre állású komplex, egyedi szoftverrendszerek stratégiai tervezésében, fejlesztésében, bevezetésében és támogatásában egyaránt.

Büszkék vagyunk az innovatív megoldásokra nyitott, gyors reagálású, mély szakértelemmel és széles körű kompetenciával rendelkező szakértő csapatunkra, hiszen általuk szolgáltatáspalettánk magas színvonalú, kiemelkedő minőséget képvisel.

Örömünkre szolgál továbbá, hogy Budapest-központú irodánk mellett 2020-ban Szegeden megnyithattuk második fejlesztői bázisunkat.

Piaci és szakmai versenyképességünk megtartása érdekében folyamatosan keressük az új kihívásokhoz, projektek leszállításához a legjobb szakembereket, valamint a motivált és tanulni akaró lelkes juniorokat, ezzel együtt pedig az új területek és ügyfelek megismerésére, a projektekben felmerülő változó igények rugalmas kezelésére, a vállalt projekthatáridők betartására törekszünk.

Folyamatosan követjük a fejlesztési trendeket, legújabb megoldásokat és igyekszünk felkészülni/mihamarabb reagálni a hirtelen fellépő üzleti igényekre, ezért a közelmúltban portfóliónk kiegészült streaming-szolgáltatás biztosításával is.

Célunk olyan új és innovatív megoldások szállítása, mely a hazai informatikai piac versenyképességét növeli a nemzetközi piacon.