Streaming-megoldások

Könnyen és gyorsan integrálható videó- és hanghívásokat bármilyen weboldalba vagy alkalmazásba.

Biztonságosan skálázható megoldásunk lehetőséget nyújt hang- és videóhívások, valamint élő bejelentkezések megvalósítására, rögzítésére és visszajátszására. Többféle technológiai megoldással kínálunk streaming-lehetőségeket, melyek akár már néhány órán belül felhasználhatóak.

Biztonságos videókonferencia

A streaming-platform segítségével egyszerűen biztosíthatsz videós kommunikációs lehetőséget a felhasználóid, a munkavállalóid, vagy épp az ügyfeleid között.

Streaming-technológiánk bármilyen ügyfélszolgálati rendszerhez lehetővé teszi a videós beszélgetés hozzákapcsolását API-kapcsolaton keresztül, így a videóhívások könnyen és gyorsan menthetőek a saját ügyféladatbázis-kezelő programhoz.

A megoldás könnyen és gyorsan implementálható bármilyen weboldalba vagy mobilalkalmazásba.

A streaming megoldás ezeket tartalmazza: videó- és hanghívások, chat, képernyőmegosztás, rajztáblafunkciók.

Rendezvények közvetítése

Élő közvetítés biztosítása bármilyen rendezvényről.

Olyan platformot kínálunk, amely alkalmas bármilyen rendezvény (konferencia, koncertek, sport, e-sport stb.) online közvetítésére, és amelynek segítségével könnyen juttathatják el az élő műsoraikat – akár ingyenes vagy fizetős formában – a nézőkhöz.

A közvetítések korlátlan ideig visszanézhetőek, így később akár ingyenes vagy fizetős nézettséget is tud generálni az esemény szervezőinek.

Oktatás

Oktatásspecifikus megoldásunk – akár 4K minőségben! – oktatási jellegű, élő streamek lebonyolítására is alkalmas.

A streamek korlátlanul rögzíthetőek, tárolhatóak és visszakereshetőek.

Az oktatási megoldás során akár többirányú kommunikáció, akár csak egy előadásjellegű közvetítés is egy kattintással megoldható, így az oktató vagy intézmény eldöntheti, hogy interaktív vagy kizárólag előadásjellegű közvetítést szeretne.

A rendszer kiépített API segítségével képes bármilyen hallgatói adatbázishoz vagy hallgatókat kezelő rendszerhez csatlakozni.

A megoldásunk akár webes testreszabással, akár mobilalkalmazás integrációjával működőképes.