Egyedi szoftverfejlesztés

Nagy tapasztalattal rendelkezünk komplex egyedi informatikai rendszerek megvalósításában, bevezetésében és üzemeltetésében. E tapasztalatok a nagy teherbírású tranzakcionális rendszereken át a mobilalkalmazásokig és adattárházakig terjed, alkalmazva a legkorszerűbb microservices- és kliens-szerver-alapú architektúrákat, valamint technológiákat.

Rendszerelemzőink és projektvezetőink banki, közigazgatási és egészségügyi területeken szerzett szakmai tapasztalatukkal támogatják a technikai csapatot. Tevékenységünk lefedi a teljes szoftveréletciklust, azaz a rendszertervezést, szoftverfejlesztést, -tesztelést, a projektvezetést és folyamatszervezést, valamint üzemeltetést.

Alkalmazott technológiák

Elsődleges fókuszunk a nagy teherbírású és rendelkezésre állású egyedi szoftverek fejlesztése: backend-oldalon Java Spring Boot, .NET, PHP Laravel keretrendszerre építünk, frontend-oldalon Angular, illetve Vue.js-t használunk. Jártasak vagyunk a klasszikus relációs (Oracle, MsSQL) és NoSQL (MongoDB, Raven, CouchDB) adatbázisok kezelésében is.

Tesztelés, minőségbiztosítás

Informatikai projektek és rendszerek teljes körű ellenőrzését biztosítjuk a tervezés fázisának konzisztenciaellenőrzésétől kezdve egészen a tesztelés végrehajtásának megtervezéséig és végrehajtásig.

Módszertan és megbízhatóság

Az egyes projektek során alkalmazott módszertani megközelítést a leszállítás körülményei, igényei és a megrendelő szervezeti kultúrája szerint választjuk ki. Munkatársaink jártasak az agilis módszertanoktól kezdve egészen a klasszikus Prince2- vagy PMI-módszertanig bezárólag.

Projektvezetőink egytől egyig IT-területen jártas, a technikai részeket jól ismerő projektmenedzserek, akik folyamatosan követik az előrehaladást, elkészítik az ütemterveket, valamint közvetlenül kommunikálnak megbízóinkkal.

A feladatok követésére online feladatszervező programokat használunk, amit a megrendelőinkkel is megosztunk, így közvetlenül is látják a projekt előrehaladását, az elvégzett feladatokat és a hátralévő munkát. A megfelelő minőséget folyamatos teszteléssel (unit tesztek, felhasználói tesztek, integrációs tesztek) biztosítjuk.